KUTLURA V TĚŠÍNSKÝCH BESKYDECH
V průběhu celého roku se v okolí hotelu odehrávají různé společenské akce. Mezi nejnavštěvovanější patří Gorolský svátek v Jablunkově, Slezské dny v Lomné, které začínají přechodem přes Kozubovou až na místo konání - tzv. Mánesovou stezskou začínající u hotelu, Vozatajské závody v Lomné, Pouť sv. Hedviky v Mostech u Jablunkova. V době dožínek se v okolních vesnicích konají Dožínky. V průběhu roku také jarmarky a bleší trhy.
V nedalekém Jablunkově je kino, kde je přes léto možnost shlédnout filmy v parku za budovou. Zdejší centrum kultury JACKi organizuje ve svém centru mnoho výstav a přednášek. Za zmínku také stojí některá muzea v okolí, jako je například Jablunkovské muzeum, Muzeum Bible - Jablunkov, Muzeum v Lomné a také Muzeum v Třinci.
Mnoho možností kulturního vyžití také nabízí zážitkové středisko Ursus. Od hotelu je vzdálené pouhé 3 km. Čas zde lze trávit při sledování kina v kinokavárně, v "zážitkové zahradě", při různých přednáškách a expozicích. Velkou atraktivitou je zde také 3D model beskydských hor.
Jen jednu zastávku vlakem od restaurace se nechází GOTIC - Gorolské turistické informační centrum. Sídlí v rustikální dřevěnce na Fojtství v Mostech u Jablunkova a návštěvníkům poskytuje stejně jako JACKi informace o okolních obcích, konaných akcích, tipech na výlet a další.
PENZION A RESTAURACE U MARYNY
Bocanovice 3, 739 91 Bocanovice, Moravskoslezských kraj, Česká republika
SPONZOŘI, PARTNEŘI A DODAVATELE
+420 776 778 340
ČÍSLO PRO REZERVACI
CHCETE BÝT V OBRAZE
TAK SE REGISTRUJTE